tilmeld link

Viden Om -» Matematik

datalogisnak.dk

Linket handler mest om datalogi. Der er en beskrivelse af den første danske computer, DASK, fra 1957, og et notat om datatransmissionens historiske udvikling før internettet.

Endvidere er der et notat om objektorienteret programmering, der blev opfundet i 1967, samt et færdigt program til kalenderberegninger, programmeret i Java.

Det matematiske indhold består af en beskrivelse af den såkaldte konkrete matematik, der finder anvendelse indenfor datalogi til analyse af algoritmer.

Endelig er der løsninger til nogle typiske problemer, hvor den konkrete matematik kan anvendes, samt en del tekster af mere underholdende art, dog stadig om datalogiske problemstillinger.


Adresse: Krumningen 5, 2950 Vedbæk
Telefon: +45 45890990
Søgeord: DASK, objektorientering, kalenderberegninger, konkret matematik
Tilføjet d.
Kategori: Viden Om » Matematik
Vurderet: datalogisnak.dk
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 1,3 ud af 5 - baseret på 10 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

10
1,3
Stemmer:datalogisnak.dk Link er blevet vurderet 1,3 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: datalogisnak.dk
Dit Navn:
Validering: 6 + 10 =
Kommentar:Relaterede links:

Sysform - matematik


Online opgaver i matematik og generering af opgaver til matematik. Opgaver til alle klassetrin og med mulighed for undervisningsdifferentiering.
Opgaver til

emat.dk - matematikopgaver


emat.dk er et gratis undervisningssystem, hvor det muligt at løse matematikopgaver svarende til folkeskolens 7., 8. og 9. klassetrin. (mlm.trin på vej)

O

MathBlog


Matematik er sjovt når det bruges til noget. På Mathblog behandler jeg nogle af de mange interessant problemer, som involverer både matematik og programmering.<