tilmeld link

Viden Om -» Undervisning


Her kan du finde undervisnings materiale og muligheder for at blive klogere på bestemte emner.

Eftersidderen

Eftersidderen

Formålet med Eftersidderen er at skabe en blog og et diskussionsforum for alle de muligheder, som internettet giver for andeledes og mere nytænkende og/eller inovativ undervisning.

Eftersidderen vil forsøge at holde ører og øjne åbne mht. internetsites som kan integreres i den daglige undervisning således, at elever såvel som lærere udnytter teknologien i højere grad.

Alt materiale (indlæg, links og downloads) på Eftersidderen er til fri afbenyttelse..
Gode Karakterer - Bestå dansk eksamen og matematik eksamen

Gode Karakterer - Bestå dansk eksamen og matematik eksamen

Det kan til tider være svært at få høje karakterer i skolen.. For at ændre på dette har jeg lavet Gode Karakterer - Bestå dansk eksamen og matematik eksamen.

Her hjælper og guider jeg i hvordan de bedste elever gang på gang får de højeste karakterer, og hvordan DU kan gøre det samme!.
IT i folkeskolen

IT i folkeskolen

Blog om it og medier i folkeskolen. Gode eksempler på vellykket organisering af undervisningen, fx ved hjælp af webquest, præsentation af velegnede gratis programmer fra og på nettet, der kan inddrages i undervisning og overvejeleser til undervisningen om og med de nye medier, fx i forhold til webetik, kommunikation og formidling..
Menti - Personlig træner og privat undervisning

Menti - Personlig træner og privat undervisning

På Menti.dk finder du private og personligere trænere og undervisere. Søger du f.eks. en underviser i musik, dansk eller noget helt andet, så er Menti stedet for dig!

Du kan også oprette dig som underviser på Menti.dk og få flere kunder. Med over 500 emner er der helt sikkert også et, der passer til dig..