tilmeld link

Viden Om -» Naturvidenskab

Samling af sider med det generelle tema naturvidenskab. Det dækker over emner som matematisk, fysik, kemi, biologi, geologi mv.
15
3,5
 Stem
Bagklogskab.dk

Bagklogskab.dk

Bagklogskab.dk beskriver videnskabelige artikler fra ca. 1920 til 1925, der første gang er publiceret i det videnskabelige tidsskrift FREM, som svarer til det vi i dag kender som Illustreret Videnskab.
Artiklerne spænder over astronomi, sydomme, samfund, biologi, udvikling og meget mere..
13
3,7
 Stem
Galapagos.dk

Galapagos.dk

Galapagos.dk er en hjemmeside til brug i de naturvidenskabelige fag i folkeskolens overbygning.
Her kan eleverne stille og roligt sidde og arbejde med træningsopgaver og trænings spil. Som lærer kan du finde hjælpemidler til undervisningen, både til udskrift samt til Smartboard.
Siden er delt ind i de 4 hovedområder, matematik, biologi, geografi og fysik/kemi, som hver især er målrettet til både elever og lærere..
5
3,6
 Stem
Global opvarmning - Blog om den globale opvarmning

Global opvarmning - Blog om den globale opvarmning

På Global-opvarmning.dk skrives om den globale opvarmning og dens konsekvenser.
Der skrives både artikler om hvorfor forandringerne sker, hvad du kan gøre for at hjælpe klimaet og om politiske tiltag.
Bloggen er neutral og bringer teorier fra både klimaforkæmpere og folk, der udelukker en menneskeskabt global opvarmning..
8
4,0
 Stem
krejslerDOTcom

krejslerDOTcom

Videnskabelig blog henvendt til folkeskoleelever i udskolingen. Bloggen formidler interessante videnskabelige nyheder og behandler forskellige naturfaglige emner.
Emnerne svinger inden for de naturvidenskabelige fag. Desuden indeholder sitet en link samling til naturfagene matematik, biologi, fysik, kemi og geografi..
3
4,0
 Stem
Kunst, Naturvidenskab og Undervisning

Kunst, Naturvidenskab og Undervisning

art-scince-soul.dk sigter primært mod at tilbyde privatundervisning i matematik for voksne, som vil videreuddanne sig eller opnå mere matematisk viden og forståelse ift. deres jobfunktion.

Men jeg tilbyder desuden kunst, en stor emneopdelt linksamling, artikler indenfor matematik og fysik, downloads af maleripræsentation samt vejledninger til ti-89 grafregner og matematikprogammet Maple. Desuden er der en salgsside, med varierende udbud. På siden galleri bli.
18
3,9
 Stem
Nanovidensbank

Nanovidensbank

Nanovidensbanken er en one-stop ressource for store og små, relevante og indsigtsfulde nyheder om nanoteknologi.

Nanovidensbank er et samarbejde mellem iNANO Centeret på Aarhus Universitet og Innovation Lab..
18
3,9
 Stem
Teknologi & Videnskab Nyheder

Teknologi & Videnskab Nyheder

Find populære nyheder fra teknologiens og videnskabens verden. Alt om natur, miljø, fysisk og andre naturvidenskabelige historier og nyheder. Brugerne kan selv indsende nyheder til siden..
13
3,8
 Stem
Viden Om DR2

Viden Om DR2

Viden Om på DR2 med studievært Anja Philip fortæller uge for uge om nyheder og fremskridt fra videnskabens fantastiske verden..