tilmeld link

Viden Om -» Geologi

Geologisk relateret hjemmesider kan findes her. Alt fra amatør geologen til konkret viden om geologi
10
3,6
 Stem
DAGU | Dansk AmatørGeologisk Union

DAGU | Dansk AmatørGeologisk Union

DAGU er en sammenslutning af danske stenklubber, hvilket betyder mere kontakt, samarbejde og kontakt klubberne imellem. Desuden sikrer det nemmere kontakt med geologiske fagmiljøer bl.a. museer, Geus og Skov- og Naturstyrelsen.
13
3,7
 Stem
Fossiler fra sydøst Danmark - Møn og Falster

Fossiler fra sydøst Danmark - Møn og Falster

Her finder du info om sten, bjergarter, fossiler, krystaller, amatørgeologi. Der er links til stenklubber, DAGU. Fotos og beskrivelser af sten, lokaliteter og fundsteder. Jeg hjælper gerne steninteresserede, med at anvise lokaliteter på Møn og Falster. Eksempler på gode lokaliteter er: Møns klint, Pomlenakke, Gedser odde, Faxe kalkbrud, Ignaberga i sverige Jeg er næstformand i Trilobiten Falsters Stenklub og har indsamlet fund i stenbrud, ved stranden.
16
3,9
 Stem
GEOLEX

GEOLEX

En hjemmeside om Danmarks geologi - undergrund og landskaber - og samtidig et mødested for folk med interesse for geologi.
Siden giver via tilmelding brugerne adgang til at kommentere de opslag der ligger på siden..
9
4,0
 Stem
Geologiportalen

Geologiportalen

Nationalkomiteen for Geologi viser her en oversigt over geologisk, fortrinsvis dansksproget, materiale på nettet.
Materialet omfatter bl.a. geologiske naturture, uddannelsesinstitutioner, geobranchen og en emneindgang..
6
3,8
 Stem
Kunst og Natur

Kunst og Natur

Kunst og Natur, udstillings- og aktivitetscenter for børn og voksne Her finder du Lolland-Falsters største samling af sten og fossiler.

Tusindvis af fund hvoraf halvdelen er fundet på den smukke østkyst på Falster ved Hesnæs Strand, Gedser Odde, Møns Klint, grusgrave og kridt brud i regionen.

Det er også her du finder ”Skandinaviens flotteste samling af kridtfossiler” fra Stevns Kridtbrud og Møns Klint. Samlin.
9
3,4
 Stem
Trilobiten

Trilobiten

Falsters Stenklub er en amatør geologisk forening stiftet d. 7. Juni 1988. Foreningen har en medlemsskare på ca. 70 medlemmer, hvoraf de fleste kommer fra Falster, Lolland og Sydsjælland. Alle, der kan tilslutte sig foreningens love og betaler kontingent, kan blive medlemmer.
Foreningens formål er: At fremme kendskabet til og interessen for bjergarter, mineraler og fossiler, samt geologi i almindelighed..
10
3,5
 Stem
Viden om fra GEUS

Viden om fra GEUS

Hjemmeside for Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelses danske websted. Forurening af grundvandet er ofte på dagsordenen i pressen.
Vil du følge med i debatten om vores grundvand, så kan du hente baggrundsviden og få svar på de mest almindelige spørgsmål:
Viden om grundvand
- Hvad truer vores grundvand?
- Hvad gør vi for at beskytte grundvandet?
- Hvordan dannes og strømmer .