tilmeld link

Viden Om -» Astronomi

Viden om astronomi. Vi forsøger at samle de gode links om temaet Astronomi. Kender du til en god hjemmeside under dette tema, så tilføj den gratis og nemt
6
4,8
 Stem
Sol & måne kalender

Sol & måne kalender TopLink

Dansk sol og måne kalender hvor du nemt kan finde tidspunkter for hvornår der er solopgang, solnedgang, måneopgang og månenedgang i både Danmark mens og så resten af verden.
Siden er generelt henvendt til fritidsfolket, herunder jægere, fiskere, spejdere, astronomer ol.
Du kan benytte Soltider.dk enten via mobilen eller på din computer - siden kan finde din aktuelle placering hvor gps på din telefon er det mest nøjagtige - du kan derved se præcis hvor.
19
3,9
 Stem
Astronomi på DUDA

Astronomi på DUDA

Astronomi... lær om universet og solsystemets stjerner og planeter, nordlys og sorte huller, UFOernes mysterier, samt seneste nyt om rummet..
16
3,8
 Stem
Astronomibladet

Astronomibladet

Astronomibladet er et blad på nettet om astronomi, rumfart, liv i rummet, himlen, astrofoto, lidt om astologi og meget mere.

Astronomibladet ambitioner og formål:
- At være den bedste kilde til seriøs, aktuel information om astronomi, rumfart og om himlen på internettet.
- At være danske amatørastronomers foretrukne websted om deres interesse..
12
3,8
 Stem
Dansk Astronomi gennem 400 år

Dansk Astronomi gennem 400 år

Hovedteksterne er skrevet af Torsten Schlichtkrull, Animationerne af verdensbillederne og Keplers love er programmeret af forskningsbibliotekar Flemming Lindblad Johansen, Danmarks Natur- og Lægevidenskabelige Bibliotek..
7
4,0
 Stem
Dansk Selskab for Rumfartsforskning

Dansk Selskab for Rumfartsforskning

Dansk Selskab for Rumfartsforskning - faktasider om raketter, rumbaser, MIR, planetforskning, en stor afdeling om udforskningen af Mars samt artikler fra Dansk Rumfart.
1
4,0
 Stem
Liv i universet

Liv i universet

Nyheder om liv i rummet. Websitet er knyttet til bogen: Liv i universet - besøger det os? Emner som behandles på hjemmesiden er blandt andet: SETI, UFOer, rumvæsner, videnskab, Area 51, bortførelser, korncirkler, exoplaneter, Mars, rumsonder, planeter, astronomi, exopolitik, anti gravity, fri energi, skepsis, skeptikere, NASA, video, reklame, betingelser for liv og medier..
7
4,4
 Stem
Rummet.dk

Rummet.dk

Rummet.dk er en læringsportal om rummet, som henvender sig til elever fra 5.kl og op til 3.g.
Siden er udviklet af Institut for Rumforskning og -teknologi (DTU Space), som er en del af Danmarks Tekniske Universitet, DTU.

Vi lægger vægt på at kalde rummet.dk en læringsportal snarere end en undervisningsportal, fordi det er en vigtig pointe, at elever også på selvstændig vis skal kunne bruge portalen til at lære nyt om solsystemet o.
20
4,0
 Stem
Stjernebasen.dk

Stjernebasen.dk

Overskuelig og letforståelig side, med en hel masse om Solen, Månen, planeterne og deres måner, og meget andet i vores solsystem.
Desuden også en hel del om stjerner og andet i universet. Her er også en sjov quiz med spørgsmål, der omhandler alt muligt i universet..
10
3,8
 Stem
Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium

Tycho Brahe Planetarium har siden åbningen i 1989 vaeret Danmarks avancerede center for popularisering af astronomi og rumforskning. Rumteatret er hjertet i Tycho Brahe Planetarium. Her kan 240 personer ad gangen opleve naturen gennem de spektakulære IMAX-film eller få forevist stjernehimlen vha. den avancerede stjerneprojektor. Planetariet udvikler selv sine stjerneforestillinger, laver lasershows og udarbejder danske versioner af IMAX-film..