tilmeld link

Viden Om -» Vedvarende Energi

Under emnet vedvarende energi vil du kunne finde information om vindkraft, solenergi, bølgekraft, biobrændsel og mere
8
4,3
 Stem
Lemvig Biogasanlæg

Lemvig Biogasanlæg

Grundlæggende viden om biogas. Se bl.a. online produktion på Danmarks største biogasanlæg i Lemvig.

Du kan se den aktuelle produktion samt se aktiviteter i webcams placeret rundt på biogasanlægget. Gylle fra kvæg og svin, samt det samme fra menneskerne, i et opland på 11 km. rund om Lemvig by, er grundlaget for elektricitet forsyningen i Lemvig by.

Der produceres faktisk så meget biogas af gyllen, at der produceres dobbelt s&.
11
3,3
 Stem
Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi

Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi

Gennem forskning og udvikling skaber Folkecenteret innovation indenfor vedvarende energiteknologier.
I samarbejde med målgruppen, de mindre og mellemstore virksomheder, udvikler staben af ingeniører og biologer nye miljørelaterede produkter med stort vidensindhold. Opbygning af viden foregår gennem forsøg, teknologioverførsel og samarbejde med brugerne, hvilket resulterer i prototyper, demonstrationsanlæg og dokumentation indenfor førkomme.
2
4,0
 Stem
SimpelEnergi.dk

SimpelEnergi.dk

SimpelEnergi.dk er en blog om vedvarende og alternativ energi. Målet er at skabe guides om vedvarende energiformer såsom private vindmøller, solceller, varmepumper og jordvarme.
På bloggen er der ydermere indlæg med spørgsmål til politikere, gennemgang af kommende elbiler og spørgsmål til den vedvarende energi-scene i Danmark i det hele taget.

Målet er at skabe et oplysende sted om solceller & des lignende i Danmark og give brugeren mulighed for aktivt at deltage i et kommende forum.<.
15
3,7
 Stem
Vedvarende Energi

Vedvarende Energi

Vedvarende-energi.dk er en portal om miljøvenlig og vedvarende energi med nyt om jordvarme, solenergi, bølgekraft, træpiller, biobrændsel og meget mere. Desuden er der stort fokus på fremtidens energi, herunder brintteknologi og brændselsceller..
12
3,4
 Stem
Zeteco Energy - Vedvarende energiløsninger

Zeteco Energy - Vedvarende energiløsninger

Zeteco Energy leverer nøglefærdige, vedvarende energiløsninger, i form af solceller/solcelleanlæg, husstandsmøller op til 25 kW, samt solfangere.

Med den nylige vedtagelse af en permanent ordning for "nettomålerordningen" er der givet rigtig gunstige forhold for at private kan installere virkelig rentable anlæg til og med 6 kW.