tilmeld link

Viden Om -» Biologi

Find information omkring biologi her. Det kan være alt fra den mikro biologi, genteknologi mv.
9
4,3
 Stem
Amber-inclusions.dk

Amber-inclusions.dk

Jeg studere og fotograferer insekter, planter, mm. i rav - på min hjemmeside viser jeg billederne af den verden der eksisterede for mange millioner år siden Samlingen består af inklusioner i:
- Baltisk rav (40-50 MYO)
- New Jersey rav (90-94 MYO)
- Burma(Myanmar) rav (99-112 MYO).

Derudover har jeg også copal (inden harpiksen bliver til rav) fra Madagaskar og Columbia. Hvis du er interesseret i billeder eller har spørgsmål om inclusionerne.
12
3,6
 Stem
Biologi, botanik og plantelære på DUDA

Biologi, botanik og plantelære på DUDA

Alt om biologi og botanik. Her finder du info om alverdens planter, urter og svampe..
13
4,1
 Stem
BioNyt - Videnskabens Verden

BioNyt - Videnskabens Verden

BioNyt - Videnskabens Verden er det næstældste populærvidenskabelige tidsskrift, som udgives i dagens Danmark inden for almen naturvidenskab, - og det eneste af sin slags, som har international biologisk forskning og videnskab som sit kerneområde.
Dette omfatter også medicin og sygdomme, psykologiske emner, religion og biologi, intelligent design, global opvarmning, universets supernovaer som kilde til livets grundstoffer osv.
Bladet bringer spændende forskningsnyheder. Nogle emner behand.
18
3,8
 Stem
Bioweb

Bioweb

Bioweb laves af Ole Djurhuus. Tidligere gymnasielærer på Herlev Gymnasium (biologi og idræt). Siden 2000 har jeg arbejdet med E-learning. Jeg er ansat hos Novo Nordisk.
Bioweb er et fritidsprojekt, men der udvikles stadig på det. Alle forslag, kommentarer og gode råd er velkomne! Bioweb er et online lærested der kan benyttes af alle der vil lære noget om biologi.
Det overordnede mål er at give et bud på hvordan internetmediet kan benyttes i undervisnings- og formidlingssammenhænge..
16
3,9
 Stem
Fugleognatur.dk

Fugleognatur.dk

Formidling af viden om danske fugle, dyr og planter. Gennem en løbende udbygning, er det målet at gøre hjemmesiden til et stærkt opslagsværk for folk, der interesserer sig for naturen. Målgruppen er alle lige fra skoleelever til eksperter.
3
4,0
 Stem
Hjernen - Viden om vores hjerne

Hjernen - Viden om vores hjerne

En af nøglerne til at opretholde hjernen fitness og øge hukommelsen funktion er at holde hjernen stimuleret med nye og anderledes oplevelser.

Mad er også en af de ting, vi alle nødt til at gøre, som en del af vores liv, og hjernen spiller en meget tung rolle i vores nydelse af mad, fordi det er så afgørende for vores overlevelse.

Ved at indføre nye fødevarer øger vi mental aktivitet, fordi hjernen tager sådan en stor interesse i, hvad vi lægger i munden.

Læs flere interes.
14
3,6
 Stem
Information omkring Kloning | Stamceller og DNA

Information omkring Kloning | Stamceller og DNA

Informationsside om kloning af planter, dyr og mennesker. Vi prøver at besvare mange af de spørgsmål om videnskab, fortid og fremtid for både planter mennesker og dyr inden for kloning. Vi vil også komme ind på enmer som etik, stamceller, DNA.
0
0,0
 Stem
Nudibranchia - Nøgensnegle i Danmark

Nudibranchia - Nøgensnegle i Danmark

Nudibranchia - Nøgensnegle i Danmark er en webside hvor der indsamles data / observeringer af de nøgensnegle der lever i de Danske farvande.Siden er åben for alle der er interesseret i de Danske nøgensnegle, og alle kan deltage med bidrag.Målet med siden, er at registrere samt beskrive samtlige arter af nøgensnegle i de Danske farvande.