tilmeld link

Viden Om -» Teknologi

Find alt fra forskning, udvikling og information omkring alle typer af teknologi vi kender i dag. Dette er et meget bredt emne, og vil blive indelt mere specifikt senere
2
4,5
 Stem
Alt om kunstig intelligens (AI)

Alt om kunstig intelligens (AI) TopLink

aibi.dk er en central kilde til nyheder og information om kunstig intelligens (AI). Den tilbyder de nyeste trends inden for AI, herunder udviklinger, værktøjer og brugervenlige guides til at forstå og anvende AI.
Med en fokus på at gøre AI tilgængeligt og forståeligt, præsenterer aibi.dk en række artikler og ressourcer, der spænder fra AI's historie og udvikling til praktiske anvendelser i dagligdagen. Hjemmesiden er ideel for dem, der ønsker at blive klogere på AI og holde sig opdateret m.
3
4,0
 Stem
HomeConnect.me

HomeConnect.me

Driller dit tv-signal, eller mister du ofte intenet forbindelsen? På HomeConnect.me kan du finde monteringsvejledninger og gode råd omkring antenneforstærkere og antenneinstallationer.

På siden er der fri adgang til installationsvideoer, samlevejledninger, produktbeskrivelser og forum hvor der kan kommunikeres med andre brugere og eksperter..
8
3,8
 Stem
Pedersens Laboratorium

Pedersens Laboratorium

Pedersens Laboratorium er en dansk biotek virksomhed med specielle kompetencer indenfor immunologi, biokemi, ernæringsvidenskab og dermatologi som udmøntes i udvikling og produktion af nye innovative produkter af højeste kvalitet. Læs f.eks. mere om halstabletten Væk I Morgen på pedlab.dk.
12
3,9
 Stem
Teknologisk Institut

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut befinder sig i krydsfeltet mellem erhvervslivet, forsknings/uddannelsessektoren og det offentlige.
Vi deltager således i samfundsnyttige udviklingsprojekter i tæt samarbejde med førende forsknings- og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland.
Vi formidler og forædler forsknings- og/eller teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv..