tilmeld link

Viden Om -» Matematik

Her kan du finde hjemmesider omkring matematik - der vil være sider der kan lære dig at blive bedre til matematik hvor du kan finde eksempler du kan regne på. Find også steder du kan opsøge for at blive klogere på matematik
51
1,5
 Stem
Cirka - matematik gennem spil og sjov

Cirka - matematik gennem spil og sjov

Bedste danske matematik hjemmeside der har fokus på de forskellige individuelle indlæringsmetoder. Gratis matematik online og offline gennem videoklip, spil, opgaver, øvelser, sjov. Ingen tilmelding påkrævet.
10
1,3
 Stem
datalogisnak.dk

datalogisnak.dk

Linket handler mest om datalogi. Der er en beskrivelse af den første danske computer, DASK, fra 1957, og et notat om datatransmissionens historiske udvikling før internettet.

Endvidere er der et notat om objektorienteret programmering, der blev opfundet i 1967, samt et færdigt program til kalenderberegninger, programmeret i Java.

Det matematiske indhold består af en beskrivelse af den såkaldte konkrete matematik, der finder anvendelse indenfor data.
24
3,5
 Stem
emat.dk - matematikopgaver

emat.dk - matematikopgaver

emat.dk er et gratis undervisningssystem, hvor det muligt at løse matematikopgaver svarende til folkeskolens 7., 8. og 9. klassetrin. (mlm.trin på vej)

Opgaverne bliver oprettet ud fra algoritmer, hvor der tages højde for det valgte niveau. Opgaverne bliver automatisk rettet, og man kan se facit undervejs, når opgaverne løses.

Som lærer har man mulighed for at tilknytte sine elever til sin bruger. Man kan dermed følge med i elevernes fremgang og sende opgaver til dem..
43
1,6
 Stem
Geometrisk regnemaskine

Geometrisk regnemaskine

Udregning af geometri uden brug af hjerneaktivitet f.eks 58 metoder til udregning af vilkårlig trekant desuden omregning af alt muligt til alt muligt andet.

SI enhederne endevendt fra A-Z+(Å) ISO Tolerence tabulator.
22
1,5
 Stem
Kalkuleren

Kalkuleren

Matematik opgaver en mas. Opgaverne genereres dynamisk, og det er derfor meget nemt for læreren at producere et klassesæt bestående udelukkende af unikke matematikopgaver, med tilhørende facitlister.

Der bliver automatisk genereret sideskift imellem opgaver facitliste, som begge indeholder et unikt løbenummer således at opgavesæt og facitliste igen kan føres sammen..
395
4,2
 Stem
Matematikhjælpen

Matematikhjælpen

Matematiknoter, powerpoints, opgaver, råd og hjælp til matematiktimerne for de elever, der gerne vil videre med matematikken.
Alle folkeskoleemner op til 10. klasse understøttes. Forklarende powerpoints og noter om regning, statistik, geometri, trigonometri, eksponentiel vækst og funktioner..
11
1,3
 Stem
MathBlog

MathBlog

Matematik er sjovt når det bruges til noget. På Mathblog behandler jeg nogle af de mange interessant problemer, som involverer både matematik og programmering.

Der er links løsninger og videoer til at give massere af inspiration til at dykke ned og udforske mere af matematikkens forunderlige verden.

Så kom og leg med, lad dig inspirere eller stil spørgmål så ser vi på dem..
50
1,7
 Stem
Pernille Pinds matematiske aktiviteter

Pernille Pinds matematiske aktiviteter

Efter- og videreuddannelse af folkeskolelærere i matematik.
Mine kurser indeholder mange små-aktiviteter og eksempler fra undervisning, som giver teorien et konkret udtryk.
Et af mine kendetegn er evnen til at omsætte teoretisk viden til undervisningspraksis..
65
2,0
 Stem
Sysform - matematik

Sysform - matematik

Online opgaver i matematik og generering af opgaver til matematik. Opgaver til alle klassetrin og med mulighed for undervisningsdifferentiering.
Opgaver til test og færdighedsregning online. Matematikværktøjer..
15
2,6
 Stem
Systemtipper

Systemtipper

Hjemmeside hovedsageligt med rigtig mange interaktive matematikopgaver.
Dertil kommer forklaringer med tekst og video. Niveauet er AVU på VUC, altså hovedsageligt svarende til folkeskolens ældste klasser..