tilmeld link

Viden Om -» Sprog

Er du fascineret af sprog, og vil du gerne have mere viden om det, så kan du følge de links, vi har samlet her på siden. Du finder både oversigter over artikler om sprog, og du finder links til sprogets finurligheder som forkortelser og fremmedord
1
4,0
 Stem
Dansk Engelsk Oversættelse

Dansk Engelsk Oversættelse

Dansk Engelsk er en gratis tjeneste, der tilbyder automatisk oversættelse. Hovedvægten ligger på oversættelse af ord og vendinger fra dansk til engelsk. Servicen er perfekt til dem der arbejder eller går i skole. Husk at det kræver en vis forståelse af det sprog du arbejder med.

Selv de bedste automatiske oversættelsesværktøjer kan kun give en omtrentlig oversættelse..
8
3,9
 Stem
Elkan.dk | alt om sprog og kommunikation

Elkan.dk | alt om sprog og kommunikation

Elkan.dk - en anden side af sprog og kommunikation. Artikler og debat om sprog og kommunikation - samtaler, sproganalyse, gode råd, lixtal og sprogtest.
14
3,7
 Stem
Forkortelse.dk

Forkortelse.dk

Danske og udenlandske forkortelser indenfor kategorier som teknik, måleenheder, gængse forkortelser, møntenheder, computer og lignende.
Indeholder også forkortelser brugt i sms beskeder og på internettet.
14
3,5
 Stem
Fremmedord.dk

Fremmedord.dk

Samling af fremmedord på nettet. Indeholder alle typer fremmedord og ord som måske ikke er defineret som fremmedord, men som alligevel savner en forklaring.
Der findes ord inden for alle kategorier og nye ord tilføjes ud fra de ord der søges efter.
4
4,8
 Stem
Tyskoldet.dk

Tyskoldet.dk

Tyskholdet.dk er en hjemmeside for mennesker, som vil friske deres tyskkundskaber lidt op. Hjemmesiden indeholder blandt andet 35 videolektioner ang. tysk grammatik.

Derudover kan du finde links, oversigt over uregelmæssige verber, skriftlige og mundtlige øvelser samt presse meddelelser og artikler om rejsedestinationer i Tyskland..